Parc de Bombers de Gelida 93 779 30 62

Circumval·lació, s/n Gelida 08790

bombersgel@gencat.cat

Emergències 112
Ver Bombers Gelida en un mapa más grande


Traductor

lunes, 28 de enero de 2013

XXè CONGRÉS DE BOMBERS VOLUNTARIS DE CATALUNYA XIX Assemblea de l’AsBoVoCa

Novament tenim el congrès de bombers voluntaris, sota el tema de  “20 anys al vostre servei” es reunirà a Calella els dies  2 i 3 de febrer de 2013.
 
Presentació

En nom del Comitè Organitzador del Vintè Congrés de Bombers Voluntaris de Catalunya, i en el meu propi, em plau presentar-vos el programa provisional de treball d’aquest Congrés.
Ja fa vint anys que l’Associació de Bombers Voluntaris de Catalunya es plantejà la necessitat d’organitzar un Congrés en el qual fossin els propis bombers voluntaris els qui es trobessin i manifestessin les seves inquietuds pel que fa a la tasca i les necessitats de millora.

Durant aquest temps mai hem oblidat que els objectius de l’entitat van encaminats a conscienciar la societat envers la prevenció i la seguretat, a promoure activitats formatives, culturals o recreatives i a exercir la representació dels associats davant les institucions nacionals, estatals o internacionals.

El Congrés ens ha de servir per aprofundir en els diferents aspectes de la nostra tasca, en valorar les millores, plantejar els reptes de futur i, com sempre en aquests congressos, conèixer experiències, intercanviar idees i projectes, ...

La intenció del Comitè Organitzador és la de compartir un cap de setmana de diàleg i de treball conjunt per poder arribar a unes conclusions que permetin millorar els parcs i a la vegada el nostre servei a la societat.
Finalment el diumenge al matí, es durà a terme l’Assemblea General de l’As.Bo.Vo.Ca.
Joan Roma Salvó
President e.f. ASBOVOCA
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario