Parc de Bombers de Gelida 93 779 30 62

Circumval·lació, s/n Gelida 08790

bombersgel@gencat.cat

Emergències 112
Ver Bombers Gelida en un mapa más grande


Traductor

viernes, 11 de enero de 2013

Els Bombers de la Generalitat i l'Obra Social Sant Joan de Déu editen un calendari solidari

El calendari solidari Bombers amb Causa


Els Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu col·laboren per segon any consecutiu en aquest projecte solidari. Concretament, els bombers Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé, han estat els impulsors del projecte del calendari Bombers amb Causa, en col·laboració amb el personal de l’Obra Social Sant Joan de Déu. Igual que l’any passat, els fons obtinguts amb la venda dels calendaris, es destinaran a becar un equip de recerca i investigació en malalties pedriàtriques a través de l’Obra Social Sant Joan de Déu.
En aquest sentit, la investigadora Isabel Iglesias, adjunta al servei de neonatologia, i que avui ha participat en l’acte de presentació, va ser qui va rebre l’ajut en la primera edició de la beca Bombers amb Causa. Gràcies a la dotació de la beca, està realitzant el seu treball d’investigació, ja es troba realitzant l’estudi de la influència del suport nutricional postnatal en el metiloma del prematur extrem.
Els jocs infantils han estat el fil argumental del calendari solidari 2013 Bombers amb Causa. Per aquest motiu, a les pàgines finals s’ofereixen alguns jocs per a la mainada a l’espai “Juguem amb els Bombers”, obra de Cristina Losantos, i a la pàgina de cada mes, Abacus cooperativa dóna consells sobre l’àmbit dels jocs infantils.
En aquesta edició, el calendari solidari per a l’any 2013 ha comptat amb la participació de nens i nenes de l’Hospital Sant Joan de Déu, així com efectius i familiars dels Bombers de la Generalitat. Les sessions de fotos s’han fet en diversos parcs de Bombers, concretament als parcs de Bombers de l’Hospitalet de Llobregat, Balaguer, Reus, Ripoll i Terrassa. En les sessions de fotos també van participar efectius del Grup Caní de Recerca dels Bombers de la Generalitat.
Les fotografies han estat realitzades, al llarg d’aquests darrers mesos, pels fotògrafs de premsa: Danny Caminal, Joan Castro, Ricard Cugat, Ramon Gabriel, Elisenda Pons i Joan Revillas. Tots ells, hi han col·laborat de forma altruïsta.
A l’igual que l’any passat, la iniciativa no ha suposat cap tipus de despesa i que totes les persones que hi han pres part ho han fet de manera desinteressada, incloent-hi els fotògrafs, la il·lustradora, els dissenyadors del calendari, el personal sanitari i els mateixos Bombers.

No hay comentarios:

Publicar un comentario