Parc de Bombers de Gelida 93 779 30 62

Circumval·lació, s/n Gelida 08790

bombersgel@gencat.cat

Emergències 112
Ver Bombers Gelida en un mapa más grande


Traductor

jueves, 28 de febrero de 2013

Interior i Telefónica Móviles España col·laboren en el projecte @Textil, que estudia la sensorització de peces de roba dels Bombers

El dimecres, a les 10.45 hores, a l'estand de Telefónica del Mobile World Congress se signarà el conveni de col·laboració


El secretari general del Departament d’Interior, Xavier Gibert, i el director d’Empreses i Administracions Públiques de Catalunya – Telefónica Móviles España (TME), Lluís Castells, signaran demà dimecres 29 de febrer, a les 10.45 hores, el conveni de col·laboració del projecte @Textil.
 
El projecte @Textil, desenvolupat per TME, és un projecte de sensorització de peces de roba capaces de detectar gasos i generar les alarmes oportunes, tant de forma local com a un centre de gestió. És a dir, permetrà monitoritzar en temps real les actuacions dels Bombers en ambients potencialment perillosos. En concret, els Bombers de la Generalitat han cedit material (jaquetó d’intervenció), en el qual han inserit un polsador d’alarma i uns sensors que, en cas de detectar gasos, generarien automàticament l’alarma. Aquest material estarà exposat a l’estand de Telefónica, al Mobile World Congress.
 
Els Bombers de la Generalitat col·laboren amb TME, tant en la seva fase de definició com en la fase de proves, atès que @Textil és un projecte que pot millorar la seguretat dels Bombers en determinades intervencions.
 
Un cop finalitzat l’acte de signatura del conveni, personal tècnic i especialitzat de TME i del Cos de Bombers de la Generalitat explicaran als mitjans de comunicació el projecte @Textil.
 
A l’acte també assistiran, el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió; el subdirector general Tècnic del cos de Bombers, Josep Maria Juncosa i la subdirectora general Operativa, Anna Martín, entre d’altres comandaments del Cos de Bombers.
 



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario