Parc de Bombers de Gelida 93 779 30 62

Circumval·lació, s/n Gelida 08790

bombersgel@gencat.cat

Emergències 112
Ver Bombers Gelida en un mapa más grande


Traductor

sábado, 23 de junio de 2012

Un grup de Bombers de la Generalitat, del parc de Gelida, viatja a Colòmbia per cedir material als Bombers locals

L’equip de Gelida, integrat per quatre efectius, repeteix l’experiència de l’any 2010 i visitarà el departament d’Antioquia (al nord de Colòmbia), on lliuraran gairebé 1.000 Kg de material, que estava en desús i descatalogat pels Bombers de la Generalitat.
Entre tot el material, cal destacar els antics equips de protecció individual, equipament bàsic i reglamentari de treball dels bombers en qualsevol sinistre  i que inclou, entre d’altres equipacions pantalons de protecció i jaquetó. A més a més , també lliuraran als bombers locals altres tipus de roba i material necessaris en actuacions en incendis forestals.
L’estada s’allargarà 20 dies durant els quals els bombers participants podran conèixer més bé la zona i intercanviar mètodes de treball amb els membres de l’operatiu colombià.
El comboi ha sortit aquest migdia de l’aeroport del Prat i ha estat acomiadat pel cònsol general de Colòmbia a Barcelona, Carlos Manuel Pulido Collazos, i pel cap de guàrdia de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud dels Bombers de la Generalitat, Santiago Lleonart.

No hay comentarios:

Publicar un comentario