Parc de Bombers de Gelida 93 779 30 62

Circumval·lació, s/n Gelida 08790

bombersgel@gencat.cat

Emergències 112
Ver Bombers Gelida en un mapa más grande


Traductor

sábado, 23 de junio de 2012

L’equip de Rescat en Accidents de Trànsit del Parc de Bombers de Gelida participarà a la fase final del V Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat


15-03-2009

El passat dijous 5 de març, l’Equip Gelidenc va segellar el passi a la fase final que se celebrarà, entre els dies 3 i 5 d’abril, a Sabadell, al estar dins del grup dels 20 millors equips de Catalunya.

La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments celebra la cinquena edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit del cos dels Bombers de la Generalitat. En aquesta edició participen 39 equips que estaran formats per sis persones: un comandament, un sanitari i quatre bombers, un dels quals farà de reserva. D’entre les eliminatòries prèvies que es faran a tot Catalunya els 20 equips millor classificats participaran a la final del concurs.

L’equip guanyador de la final del V Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, que tindrà lloc entre el 3 i el 5 d’abril a la ciutat de Sabadell, participarà en el campionat nacional de Rescat en Accidents de Trànsit que se celebrarà a Màlaga entre el 6 i el 8 de maig. Aquest concurs, l’objectiu del qual és formatiu, pretén dinamitzar professionalment l’actuació dels equips d’intervenció en el rescat de víctimes en accidents de trànsit i fomentar l’intercanvi de tècniques i metodologies d’excarceració.

En les proves, que es desenvoluparan en un escenari simulat, es valoraran les tècniques i habilitats utilitzades en les maniobres de rescat dels equips participants, així com també la rapidesa i atenció integral a les víctimes.

Per primera vegada s’ha consolidat un grup de gent, de companys, d’amics que han sabut focalitzar els esforços del dia a dia de la seva feina i van decidir crear l‘Equip de rescat en accidents de trànsit del Parc de Bombers Voluntaris de Gelida, amb una única i exclusiva finalitat, millorar i aprendre noves tècniques de rescat en accidents de trànsit. Format exclusivament per membres i ex membres del Cos de Bombers Voluntaris de Gelida, va començar a treballar en aquest projecte a l’octubre de l’any passat. També i no menys important és d’agrair al suport de diferents administracions locals i empreses, que han aportat elements indispensables per poder començar a fer possible aquesta iniciativa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario