Parc de Bombers de Gelida 93 779 30 62

Circumval·lació, s/n Gelida 08790

bombersgel@gencat.cat

Emergències 112
Ver Bombers Gelida en un mapa más grande


Traductor

jueves, 13 de marzo de 2014

El conseller Espadaler rep els Bombers de Gelida

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha rebut avui una representació dels Bombers de Gelida que van iniciar l’any 2003 el projecte solidari “Bombers x Colòmbia” per cedir material als bombers locals.
 
Es tracta de roba i eines en perfecte estat operatiu que han quedat fora d’ús: equips de protecció individual, botes, jaquetons, material necessari per a incendis forestals, etc.
 
Un comboi representant del parc ha viatjat cada any a Colòmbia i ha fet estada al país per fer el lliurament del material, el qual després es distribueix per tot el territori, bàsicament al departament d’Antioquia. Aquest any s’han aportat gairebé 4.000 kg de material tècnic, ja que la iniciativa ha comptat amb la col·laboració dels Bombers d’Andorra.
 
Els expedicionaris han aprofitat les seves estades al país sud-americà per fer trobades amb diferents cossos de bombers locals, així com reunions de coordinació amb entitats sense ànim de lucre que puguin col·laborar en futures edicions.
 
El 3 d’agost de 2012 els Bombers del parc de Gelida van ser rebuts per l’ambaixador de Colòmbia a Espanya i el novembre de 2013 van rebre la màxima distinció dels Bombers colombians, el Blasón de Oro, en reconeixement a la tasca solidària que fa més de 10 anys que porten a terme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario