Parc de Bombers de Gelida 93 779 30 62

Circumval·lació, s/n Gelida 08790

bombersgel@gencat.cat

Emergències 112
Ver Bombers Gelida en un mapa más grande


Traductor

lunes, 25 de noviembre de 2013

Calendari solidari

L’obra Social Sant Joan de Déu i els Bombers de la Generalitat han editat el calendari solidari “Bombers amb causa” del 2014. Enguany, en la seva tercera edició, el calendari ha comptat amb la participació del jugador de bàsquet Pau Gasol, que s’ha sumat a l’objectiu de recaptar diners per a la recerca en malalties infantils.
El calendari del 2014 mostra a través de les fotografies les tasques de les diferents unitats dels Bombers de la Generalitat. Els protagonistes, però, segueixen sent els nens i nenes de l’Hospital Sant Joan de Déu, que, juntament amb els Bombers, escenifiquen aquestes feines. Les fotos han estat realitzades per fotògrafs de prestigi, que han col·laborat amb el projecte de manera totalment desinteressada.
Enguany, a més, el calendari afegeix un nou element pensat per als més petits: un full amb il·lustracions adhesives de Crisitina Losantos, per poder jugar i per senyalar els dies importants.
2014-render-expositor
El calendari ‘Bombers amb causa’ es pot adquirir a les botigues d’Abacus cooperativa, que torna a col·laborar amb la iniciativa, a l’Obra Social Sant Joan de Déu i als diferents parcs de Bombers de la Generalitat. Tots els fons recaptats amb la venda d’aquest calendari es destinen a la investigació en malalties infantils, a través de la creació de la beca Bombers amb causa. 

Més informació aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario