Parc de Bombers de Gelida 93 779 30 62

Circumval·lació, s/n Gelida 08790

bombersgel@gencat.cat

Emergències 112
Ver Bombers Gelida en un mapa más grande


Traductor

lunes, 6 de mayo de 2013

Campanya ForestalProperament, el Govern de la Generalitat de Catalunya aprovarà el Programa de la Campanya Forestal adreçat a la lluita contra els incendis forestals en què s’autoritza la contractació del personal necessari per a l’any 2013.
Per tal de donar compliment a aquest Programa, durant la setmana del 6 al 10 de maig està prevista la publicació de les bases de les convocatòries de les diferents categories.
Atès que els terminis seran molt reduïts, es recomana consultar el web habilitat per a la campanya forestal 2013, a la pàgina web de la Generalitat www.gencat.cat seguint el camí següent: web del Departament d’Interior > Àrees d’actuacio > Bombers > Convocatòries > Campanyes forestals.
Així mateix, per tal que les persones interessades puguin anar preparant la seva participació, en aquest mateix web també es podrà consultar un apartat de preguntes freqüents (FAQ’s) sobre la convocatòria de la campanya forestal d’estiu 2013 i un altre amb el detall de les categories de treball que s’ofertaran i els requisits necessaris per a optar-ne.
Si teniu algun dubte o consulta, us podeu posar en contacte amb Convocatòries, de la Subdirecció General d'Administració i Recursos Humans de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, a través del telèfon 93.551.00.00 (de dilluns a divendres de 08.00h a 15.00h)

Més informació aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario