Parc de Bombers de Gelida 93 779 30 62

Circumval·lació, s/n Gelida 08790

bombersgel@gencat.cat

Emergències 112
Ver Bombers Gelida en un mapa más grande


Traductor

lunes, 10 de septiembre de 2012

Jo també m´he cremat

JO TAMBÉ M’HE CREMAT és un col·lectiu de persones de diferents indrets del territori català que volen ajudar a les persones afectades pels diferents focs que han afectat aquest any a Catalunya, i que al mateix temps volen evitar que es produeixin nous incendis en el futur, a causa de l’abandonament dels boscos, degut a que els seus recursos no són aprofitats econòmicament.
 
Els objectius:
 
Oferir un disseny (samarreta) per oferir a totes les iniciatives que sorgeixin a Catalunya una opció d’ajuda a tots els damnificats pels focs.
Donar una resposta des de la societat, del poble Català, a unes primeres necessitats econòmiques que tenen totes aquelles persones afectades per els focs i que ho han perdut tot o gairebé tot.
Donar mitjans i facilitats, econòmiques i d’altres tipus ( denominacions d’origen, explotacions responsables dels boscos a través de marques de productes rurals,…).
Per tal de gestionar els recursos aconseguits s’establirà a través de les següents fórmules i reparticions:
- 50% Diners recol·lectats: Per fer front a indemnitzacions/ ajudes a persones afectades pels focs que ens han afectat al llarg d’aquest 2012. Aquestes ajudes aniran a persones i parts sense indemnitzacions directes d’assegurances. La forma de distribuir-los serà tan simple com sigui possible i d’una transparència màxima. La gestió es determinarà segons les pèrdues certificades pels diferents consells comarcals o altres entitats fefaents.
 
Si voleu col.laborar compran la samarreta truqueu al Parc de Bombers de Gelida, tel. 93 779 30 62 o enviu un correu a bombersgel@gencat.cat

Més informació http://jotambemhecremat.wordpress.com/objectius/
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario