Parc de Bombers de Gelida 93 779 30 62

Circumval·lació, s/n Gelida 08790

bombersgel@gencat.cat

Emergències 112
Ver Bombers Gelida en un mapa más grande


Traductor

lunes, 9 de julio de 2012

Projecte de cooperació al desenvolupament "Bombers x Colòmbia"

Fa quasi 10 anys, que des del parc de bombers voluntaris de Gelida, estem treballant per ajudar i col·laborar amb diferents cossos de bombers voluntaris Colombians, concretament dins el projecte de cooperació al desenvolupament "Bombers X Colòmbia".

Des d'aquests anys estem realitzant enviaments de material de bombers i de seguretat per millorar les pèssimes condicions de treball dels nostres companys colombians.
Els passats 2010 i 2011, vàrem tenir l'oportunitat de viatjar uns dies a Colòmbia a distribuir l'ajut així com poder conviure amb els bombers d'allà, aquest 2012 hi tornarem!!!

Des dels seus inicis comptem amb el suport i col·laboració de la nostre direcció general, així com del Consolat General de Colòmbia a Barcelona i la companyia aeronàutica AVIANCA.
Al llarg d'aquest anys hem aconseguit millorar les condicions de treball de 35 cossos de bombers voluntaris de Colòmbia, el que vol dir, que més de 750.000 habitants s'han beneficiat de l'enfortiment del seu cos de bombers voluntaris.

Volem seguir amb la nostre tasca, peró necessitem la vostre ajuda: si disposeu de material absolet o en desús dels vostre parcs, associacions, agrupacions o teniu contacte amb empreses del sector,  doncs no ho dubteu, ens ho comuniqueu i en parlem.

Projecte de cooperació al desenvolupament "Bombers x Colòmbia" telf 675785789 mail bombersxcolombia@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario